تاریخچه بیمارستان دی

عملیات ساختمانی بیمارستان دی با طرح اولیه آن و رعایت طرح انطباق و با مالکیت خصوصی در سال 1364 با زیربنای 19656 متر مربع و در عرصه ای به مساحت 2879 هزار متر مربع با تعداد یک بلوک آغاز و در تاریخ 14 دی 1369 به بهره برداری رسید. این بیمارستان باشماره پروانه 8779/ک در سال 1370 شروع به کار کرد ونیز در همان سال برنامه توسعه بیمارستان آغاز شد.

ظرفیت بیمارستان دی

در حال حاضر بیمارستان دی با در اختیار داشتن 200 تخت ثابت و 196 تخت فعال به عنوان یک بیمارستان درجه یک عمومی، در ردیف یکی از بزرگترین مراکز درمانی تخصصی در سطح کشور فعالیت می کند. این بیمارستان با اهداف ارتقاء سطح مراقبت‌های تخصصی و خدمات درمانی و جدیدترین دستگاه ها و مدرنترین امکانات، در کل کشور با کیفیت بالا و مراقبتهای ویژه درمانی در محیطی استاندارد و آرام برابر با بهترین بیمارستان های بین المللی، برای ارتقای کیفی سطح سلامت جامعه با تدوین استانداردهای بیمارستانی و ارائه بهترین الگوهای ممکن تاسیس گردید.

چشم اندازی بر بیمارستان دی

بیمارستان دی پیشتاز در زمینه استفاده از فناوری های نوین خدمات درمانی، توانسته با ارائه خدمات تخصصی به صورت منحصر به فرد همیشه یک قدم جلوتر از تسهیلات تعریف شده در عرصه درمانی در کشورمان باشد و با جذب نیروی کار آمد و در اختیار داشتن پزشکان و اساتید برتر و به روز بودن بیمارستان در عرصه تکنولوژی و علمی، به عنوان مطرح ترین بیمارستان تخصصی منطقه شناخته شود. کمااینکه حضور اساتید برجسته و پزشكان مجرب و پرسنل متعهد این مركز تخصصی را به عنوان نقطه امیدی برای تمامی بیماران در حیطه درمانی تبدیل كرده است. افزایش رضایتمندی، احترام، پاسخگویی و جلب اعتماد بیماران و مراجعه بیماران داخل کشور و خارج از کشور دلیلی بر این مدعا می باشد.

سال تجربه

پزشک